YRITYS

Rovaniemi Hirsitalot Oy on lappilainen hirsirakentamiseen erikoistunut palveluyritys. Olemme luoneet asiakkaillemme monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman yksilöllisten rakennusprojektien toteuttamiseksi, verkostoitumalla Suomen johtavien tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa. Meillä on yli viidentoista vuoden kokemus hirsitaloista sekä projektirakentamisesta.

Meille asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa asiakkaan tarpeiden todellista tunnistamista ja ymmärtämistä. Tavoitteenamme on tuottaa aitoa lisäarvoa tarjoamalla rakennusprojektin eri osa-alueille ammattitaitoiset ja luotettavat palveluntarjoajat yhdestä osoitteesta.

Rovaniemi Hirsitalo – Syistä parhain.

Hirsi on terveellinen, kestävä ja ekologinen rakennusmateriaali. Puun syyt muodostavat huokoisen pinnan, joka luontaisesti puhdistaa ilmaa sekä tasapainottaa kosteuden vaihtelua sisätiloissa. Massiivinen hirsiseinä toimii myös lämmöntasaajana, kesällä viilentäen ja talvella kylmyyttä eristäen.

Rovaniemi Hirsitalot rakennetaan Lapin metsien jykevistä männyistä suomalaisella hirsirakentamisen ammattitaidolla. Lopputuloksena syntyy yksilöllistä asumisen aatelia sekä näyttäviä vapaa-ajan villoja. Rovaniemi Hirsitalo on syy elää, rakastaa ja juhlia!

Millainen on sinun unelmiesi hirsitalo? Kerro se meille, niin autamme toteuttamaan haaveesi.


Suomalainen
Myynti | Ota yhteyttä | Yhteystiedot