YHTEISTYÖKUMPPANIT

Täydellinen lopputulos syntyy onnistuneista yksityiskohdista. Ikkunat, ovet, kalusteet, lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtoratkaisut ja huolellinen asennus ovat tärkeä osa viimeisteltyä kokonaisuutta. Toimimme yhteistyössä eri alojen johtavien toimijoiden kanssa.


Yhteistyökumppaneitamme:

 
  • PROFIN Profin Oy valmistaa laadukkaita, rakennusalan vaatimukset täyttäviä, toimivia ikkunoita ja ulko-ovia, erikoisuutena mm. ulkoseinään soveltuvat panoraama liuku-ulko-ovet. Meidät tunnetaan johtavien talo- ja loma-asuntojen rakentajien keskuudessa loistavan laadun ja varmojen toimitusaikojen ansiosta. Vientiin suuntautuvan markkinoinnin ansiosta tuotteemme ovat löytäneet paikkansa useista maailmankolkista.
  • Icopal Icopal Oy kuuluu kansainväliseen Icopal-konserniin, joka on maailman johtava katteiden valmistaja ja kattourakointialan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Tarjoamme täyden palvelun ratkaisuja rakennusten ja rakenteiden suojaamiseen ja peittämiseen sekä seinäurakointiin. Päätuotteitamme ovat kate- ja vedeneristämismateriaalit ja niihin liittyvät rakennusmateriaalit.Suomalainen
Myynti | Ota yhteyttä | Yhteystiedot