YHTEISTYÖKUMPPANIT

Täydellinen lopputulos syntyy onnistuneista yksityiskohdista. Ikkunat, ovet, kalusteet, lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtoratkaisut ja huolellinen asennus ovat tärkeä osa viimeisteltyä kokonaisuutta. Toimimme yhteistyössä eri alojen johtavien toimijoiden kanssa.


Yhteistyökumppaneitamme:

 
  • LAULUMAA Nykyään Laulumaa® on tunnettu laajasta omasta valikoimastaan kodin huonekaluja. Laulumaa®n ideana on suunnitella ja tuottaa selkeälinjaisia, erilaisia kodinkalusteperheitä, joiden käyttötarkoitus on tarkkaan mietitty suomalaisten kuluttajien kannalta. Tuoteperheet on tutkittu ja testattu sopimaan kuluttajien erilaiseen käyttöön, tilaan ja elämäntilanteeseen.
  • VELUX VELUX on globaali yhtiö ja sen toiminta perustuu näkemykseen päivänvalosta, raikkaasta ilmasta sekä elämänlaadusta, joiden eduista nautitaan miljoonissa kodeissa eripuolilla maailmaa. Tuotevalikoimaamme kuuluuvat erilaiset kattoikkunat vinoille katoille sekä ratkaisut tasakatoille. Näiden lisäksi VELUX:illa on laajan verho ja aurinkosuoja malliston, asennustuotteet, sähköiset avaajat ja kaukosäätimet.Suomalainen
Myynti | Ota yhteyttä | Yhteystiedot